Author Message
wczm2ss1    
Door de meest populaire lifestyle-sneaker van de Nike Schoenen Geel Swoosh te gebruiken en deze een complete make-over te geven, is de Air Max 270 Bowfin geïnspireerd op de trailschoen. Met een bovenwerk van mesh en ripstop voor de perfecte balans tussen ademend vermogen en veelzijdigheid, biedt een zigzag trekkoordvetersysteem de drager de ultieme lockdown-pasvorm.


Onderaan is een tussenzool van Nike Schoenen Dames Sale extra comfortabel gemaakt met een Air Heel-eenheid, die de perfecte hoeveelheid demping en respons biedt bij elke stap. Om het helemaal af te ronden, maakt een overdreven loopvlak elke stap nog aangrijpender, dus deze ideaal voor die natte en winderige dagen.


Deze Nike Schoenen 2020 versie van het robuuste model heeft een bovenwerk van donkerbruin textiel met zwarte biezen en gereedschappen, geaccentueerd door heldere aquablauwe panelen en rode details. De constructie bestaat uit een mix van leer en mesh panelen, overlays met lint en bungee-koordveters voor een op wandelen geïnspireerde look. Dit alles zit bovenop een grijze tussenzool met een doorschijnende zwarte Air Max 270-hakzak.


Deze nieuwe colorway van de Nike Air Max 270 Bowfin Dark Russet/Light Current Blue wordt geleverd met een ACG-kleurenschema dat bestaat uit een bovenwerk in roze en paarse tinten gecombineerd met goudgele accenten. Het meest opvallende kenmerk van de schoen is het unieke vetersysteem dat is geïnspireerd op de Air Max Light uit 1997. Hieronder vindt u een op Air Max 270 geïnspireerde zool die comfort toevoegt aan de esthetiek van de schoen.


https://www.typeupbay.com/